OVER BGORGEOUS VOOR DE PROFESSIONAL

Alissa is expert op het gebied van hair extensions. Al ruim 10 jaar runt ze haar eigen Bgorgeous salon gespecialiseerd in haarverdikking en haarverlenging. In 2018 begon ze haar eigen lijn met hair weaves. Ze deelt haar kennis en haar techniek graag met kapsalons die met Bgorgeous werken of willen gaan werken.

Inmiddels werken meer dan 60 salons in de Benelux met Bgorgeous en dit aantal groeit elke dag gestaag.

gratis basistraining

Alissa heeft jarenlang geëxperimenteerd met de verschillende producten die beschikbaar waren op de markt. Nu ze haar eigen product ontwikkeld heeft, geeft ze deze kennis graag door aan anderen. Dit doet ze via op maat gemaakte trainingen. De hair weaves worden ingezet met een speciale techniek, door de jaren heen verfijnd door Alissa.

Tijdens deze basistraining leert Alissa je persoonlijk de basis van haar eigen techniek. Ze laat je zien hoe zij omgaat met verschillende haartypes en hoe je de hair weaves het beste kunt behandelen. Als je met Bgorgeous gaat werken ontvang je een gratis basistraining.

 • Eigen model regelen en de Bgorgeous hair weaves bestellen voor je model
 • Duur: 3 uur
 • Locatie: Bgorgeous in Mijdrecht op maandag woensdag of donderdag
 • Prijs: gratis

pro training: specialiseren, verbeteren en snelheid

De PRO training is bedoeld voor kapsalons die al enige tijd met de Bgorgeous hair weaves werken en zich verder willen specialiseren. Tijdens deze training gaat het vooral om het verbeteren van de techniek, de snelheid waarmee je het haar inzet, het herkennen en begrijpen van verschillende types haar en het bieden van oplossingen voor problemen die mensen hebben met hun haar.

Na het succesvol afsluiten van de PRO training ontvang je een persoonlijk Bgorgeous certificaat.

 • Eigen model regelen en de Bgorgeous hair weaves bestellen voor je model
 • Duur: 3 uur
 • Locatie: Bgorgeous in Mijdrecht op maandag woensdag of donderdag
 • Prijs: €295 euro per persoon

‘wanna become a bgorgeous star salon?’

Je hebt de BASIS en de PRO training doorlopen en je bent minimaal 6 maanden aan het werk met ons product. Het bevalt je goed en je klantenkring groeit. Je bent toe aan een volgende stap. Het is tijd om een Bgorgeous STAR salon te worden!

Bgorgeous STAR salons zijn exclusief en de beste in de regio. Je profiteert o.a. van de extra (marketing) mogelijkheden die wij STAR salons bieden.

Benieuwd of jij hiervoor in aanmerking komt? Mail alissa@bgorgeous.nl en ontvang meer informatie over de voorwaarden en voordelen.

extra omzet & terugkerende klanten

Het is mijn droom dat klanten in heel Europa terecht kunnen voor Bgorgeous haar. Mijn STAR salons draaien inmiddels al enkele jaren volledig op het inzetten van de Bgorgeous hair weaves. Er bestaat een hele grote doelgroep voor hair weaves, omdat mijn product zeer betaalbaar is voor de consument (met tevens een goede marge voor de salon!)

Ik ben dagelijks op zoek naar salons die graag iets nieuws willen proberen. Door te werken met Bgorgeous creëer je op een makkelijke manier extra omzet en terugkerende klanten!

WIL JIJ GRAAG MEER INFORMATIE OVER BGORGEOUS

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze blog? Neem contact op met Alissa voor meer informatie of geef je direct op voor een Bgorgeous basistraining alissa@bgorgeous.nl

  Brochure downloaden

  *Verplichte velden