Bgorgeous – Alissa Bakker

Haar is mijn passie, van jongs af aan ben ik geobsedeerd door prachtig lang haar. Zelf was ik echter niet gezegend met een mooie volle bos. Ik ging op zoek naar manieren om mijn eigen haar langer en voller te maken. Van alles heb ik door de jaren heen geprobeerd. Het was frustrerend, want het lukte me niet om een goed product te vinden dat ook nog betaalbaar was. Uit frustratie ontwikkelde ik een eigen methode om hair weaves, banen van echt haar, in mijn eigen haar te zetten, zonder dat je eigen haar hier schade van oploopt. Sterker nog, mijn eigen haar ging er steeds beter uitzien, omdat de weaves er tussen zaten.

In 2014 kapster opende ik de eerste Bgorgeous hairsalon in Mijdrecht, vlakbij Vinkeveen en Amsterdam. Nu kon ik me eindelijk volledig storten op mijn passie: klanten blij maken met voller, langer haar!

Elke dag leerde ik meer over hoe hair weaves (en extensions) worden gemaakt, wat hierbij komt kijken en hoe het productieproces in elkaar steekt. Ik testte al het haar dat op de markt beschikbaar was. Toch bleef ik tegen problemen aanlopen om het juiste haar te vinden. Hierdoor werd het verlangen om mijn eigen lijn aan hair weaves te creëren steeds groter. In 2018 besloot ik er voor te gaan. Ik ben de wereld over gereisd op zoek naar “het perfecte haar”. Met trots kan ik zeggen dat het gelukt is! Zacht, glanzend, mooi en vol, van aanzet tot punt. 100% echt haar, dat goed mengt met fijn Europees haar en in alle kleuren geverfd en gestyled kan worden. Het is bovendien een 100% eerlijk, veilig en duurzaam product.

Because everybody deserves to Bgorgeous!

    Brochure downloaden

    *Verplichte velden