Bgorgeous – Alissa Bakker

Haar is mijn passie, van jongs af aan ben ik geobsedeerd door prachtig lang haar. Zelf was ik echter niet gezegend met een mooie volle bos. Ik ging op zoek naar manieren om mijn eigen haar langer en voller te maken. Van alles heb ik door de jaren heen geprobeerd. Het was frustrerend, want het lukte me niet om een goed product te vinden dat ook nog betaalbaar was. Uit frustratie ontwikkelde ik een eigen methode om hair weaves, banen van echt haar, in mijn eigen haar te zetten, zonder dat je eigen haar hier schade van oploopt. Sterker nog, mijn eigen haar ging er steeds beter uitzien, omdat de weaves ertussen zaten

In 2014 kapster opende ik de eerste Bgorgeous hairsalon in Mijdrecht, vlakbij Vinkeveen en Amsterdam. Nu kon ik me eindelijk volledig storten op mijn passie: klanten blij maken met voller, langer haar!

Elke dag leerde ik meer over hoe hair weaves (en extensions) worden gemaakt, wat hierbij komt kijken en hoe het productieproces in elkaar steekt. Ik testte al het haar dat op de markt beschikbaar was. Toch bleef ik tegen problemen aanlopen om het juiste haar te vinden. Hierdoor werd het verlangen om mijn eigen lijn aan hair weaves te creëren steeds groter. In 2018 besloot ik ervoor te gaan. Ik ben de wereld over gereisd op zoek naar “het perfecte haar”. Met trots kan ik zeggen dat het gelukt is. Zacht, glanzend, mooi en vol, van aanzet tot punt. 100% echt haar, dat goed mengt met fijn Europees haar en in alle kleuren geverfd en gestyled kan worden. Het is bovendien een 100% eerlijk en veilig product.

Because everybody deserves to Bgorgeous!

Mijn bedrijf is in 2019 hard gegroeid, waar ik dankbaar voor ben. Vanaf april 2020 ben ik een samenwerking aangegaan met het professional team van John Beerens.

John Beerens is al jarenlang een begrip in de kapperswereld. Momenteel is John, als ondernemer, elke dag druk bezig met het uitbreiden van zijn b-2-b webshop Pro-JohnBeerens.com. Exclusiviteit en innovatie staan hierbij voorop. Hierbij heeft hij een team van zeer kundige professionals om zich heen verzameld die hem ondersteunen. Vanaf 15 april zal dit team ook mij en Bgorgeous helpen groeien.

Je kunt de weaves via de webshop van Pro John Beerens bestellen. Bij je eerste bestelling ontvang je bovendien een gratis training die ik persoonlijk kom geven. Meer informatie over deze trainingen vind je hier.

Brochure downloaden

*Verplichte velden