Zijn de Bgorgeous hairextensions gemaakt van 100% natuurlijk haar? 

Ja, alle hairextensions van Bgorgeous zijn gemaakt van 100% natuurlijk haar. Door bij de vervaardiging 100% natuurlijk haar te gebruiken kunnen we jou van de beste kwaliteit hairextensions voorzien.

Is elke shampoo en conditioner geschikt voor Bgorgeous haar?

Nee, niet iedere shampoo is even prettig voor Bgorgeous haar. Bij een goede shampoo zal zowel uw eigen haar als de hair weaves zacht en soepel blijven aanvoelen en niet klitten. Het is daarom belangrijk dat je een shampoo en conditioner kiest die het haar goed verzorgd. Wij bereiken een geweldig resultaat met de producten van l’Alga. Klik hier voor de producten van L’Alga.

Kunnen serums, mousse, haarlak en andere verzorgingsproducten gewoon gebruikt worden?

Je kunt je stylingsproducten gebruiken, omdat de schubbenlaag van het haar nog geheel intact is en daarom is het haar in staat om de stylingproducten te absorberen. Het haar zal niet vies of plakkerig worden. Houd er wel rekening mee dat niet ieder merk even fijn in gebruik zal zijn. Met name producten die veel alcohol bevatten, kunnen zowel uw eigen haar als de hair weaves uitdrogen.

Mag het haar geverfd worden?

Het is in de regel geen probleem om de hair weaves 0 tot 2 tinten donkerder te kleuren. Ontkleuring wordt echter afgeraden. Het kan voorkomen dat de hair weaves iets anders zullen kleuren dan uw eigen haar. Hiernaast zal ook niet iedere haarverf of kleurspoeling even prettig zijn voor het haar.

Bgorgeous kan helaas geen garantie geven op hair weaves welke door de klant zelf chemisch behandeld zijn. Ons advies is hierom eerst een proefplukje te verven, zodat u zeker bent van het juiste resultaat of een cursus van Alissa te volgen.

Mag je het haar föhnen?

Ja, het haar kan op elke gewenste manier geföhnd worden zonder zijn rek of vitaliteit te verliezen.

Mag je de hair extensions met de style- of krultang stylen?

Ja, het haar kan gestyled worden in elk gewenst kapsel. Bij voorkeur gebruiken wij geen stijltang, maar een krultang van het merk CHI. 

Het haar zal bij correct gebruik extra mooi glanzen en absoluut geen kwaliteit verliezen. Ook blijven krullen veel beter zitten in de hair weaves.

Mag het haar nat (of droog) geborsteld worden?

Ja, de hair weaves zullen hierdoor niet hun rek verliezen. Echter, wij raden wel aan om de Bgorgeous styling comb (grove kam ) te gebruiken, zodat de weaves die bevestigd zijn met microringen goed blijven zitten. Door veel druk met een borstel te zetten kunnen de hair weaves sneller zakken. Een grove kam voorkomt dit en zorgt toch minder pluis in droog haar.

Glijden de hair extensions uit het haar door crèmespoeling of haarmaskers?

Nee, zowel een crèmespoeling als haarmasker kan gerust gebruikt worden, het is belangrijk om je haar goed te verzorgen.

Kan het haar worden hergebruikt?

Ja, het haar van Bgorgeous is van duurzame kwaliteit en blijft gedurende een lange periode mooi. Onze hair weaves gaan gemiddeld 6-9 maanden mee. Let op: een goede verzorging en goede verzorgingsproducten zijn hierbij belangrijk.

Worden de Bgorgeous hair weaves niet dor en droog na een paar wasbeurten? 

Nee, de hair weaves van Bgorgeous hebben een eigen schubben laag die voor een goede bescherming en een gezonde glans van het haar zorgen. Wanneer men de schubben laag verwijdert en vervangt door bijv. een siliconen laag spoel je deze na een aantal wasbeurten weg en verliezen extensions hun glans en worden ze droog en dor.

Gaat het haar niet klitten naar verloop van tijd? 

Nee, het haar is remy gesorteerd en in het bezit van de eigen schubben laag. Hierdoor zal het haar niet gaan klitten. Net als bij het eigen haar moet je de hair weaves goed verzorgen en kun je het haar het beste een aantal keer per dag doorkammen met de Bgorgeous comb

Hoe lang kunnen de hair weaves blijven zitten?

Dit is afhankelijk van de juiste bevestiging alsmede de snelheid van de eigen haargroei. Bij een juiste bevestiging en normale haargroei is het advies om de hair weaves tussen de 4 tot 6 weken omhoog te laten plaatsen. Uiteraard kunnen de weaves langer blijven zitten, maar de kans op beschadiging aan het eigen haar wordt daarmee wel vergroot (klitten en afbreken van het haar tussen hoofdhuid en de micro ringen).

    Brochure downloaden

    *Verplichte velden